Hoofdzaak - Wie wij zijn - Verslaving - Prometa protocol - De buren - Tijdwinst - Contact
     

 

Prometa behandeling

 
 

Lawrence Weinstein
MD, ABHMClinical Studies:
30 day double blind
50 patient 90 day
30 patient 16 week


 
 

Hulp bij andere verslavingen

Naast het Prometa-protocol dat is gericht op alcoholisme en verslavingen aan cocaïne of speed (en combinaties van deze drie), bieden we ook innovatieve behandelingen aan voor opiatenverslaving (heroïne, methadon, morfine), cannabisverslaving (Wiet e.d.) en afhankelijkheid van benzodiazepines (slaapmiddelen, kalmerende middelen).

Voor mensen die verslaafd zijn aan roken hebben we helaas nog geen oplossing.

Neem vrijblijvend contact met ons op via de links op onze siteof kom een keer langs voor overleg.

 
 
 

Verkorte uitleg

Tijdens een verslaving aan alcohol of stimulerende middelen, raken de hersenen ontregeld. Er vormen zich mondjes (receptoren) op de hersencellen die het lichaam dwingen steeds meer van het middel te gebruiken. Dit is een lichamelijk proces dat los staat van de geestelijke verslaving.

De Prometa-behandeling legt de schreeuwende mondjes op de hersencellen niet alleen het zwijgen op, maar zorgt er tevens voor dat de hersenen zich bijzonder snel gaan herstellen van de door de verslaving aangerichte schade. Op die manier kunnen we sneller en dieper ingaan op de problematiek die schuilgaat onder de verslaving. Door deze totaalaanpak bieden wij een hogere kans op herstel dan die waarin de traditionele benadering voorziet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
       
 

Hoofdzaak - Wie wij zijn - Verslaving - Prometa protocol - De buren - Tijdwinst - Contact