Hoofdzaak - Wie wij zijn - Verslaving - Prometa protocol - De buren - Tijdwinst - Contact
     

 

Contactinformatie
De eerste stap is cruciaal. Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op.

Uw naam:
Verplicht.
E-mailadres:
Verplicht.Ongeldig adres.
Begeleidende tekst:
Verplicht.
 
 

Verslaving

Afhankelijkheid van middelen oftewel verslaving kenmerkt zich door het voortdurend gebruik van een middel ondanks lichamelijke en geestelijke problemen...

 
 

Prometa protocol

Op deze site kunt u lezen hoe uw verslaving - of die van een van uw geliefden - aan te pakken is middels behandeling volgens het Prometa Protocol

 
 

Veel mensen met een verslavingsproblematiek zien op tegen een ontwenningskuur. Sommigen vanwege de nare bijverschijnselen van het afkicken, anderen vanwege hun behoefte aan discretie. En combinaties van beide.
En niet iedereen kan zomaar een maand of langer weg om het traditionele programma te volgen.
Het Prometa-protocol biedt hierin uitkomst:

Wachttijden: afhankelijk van uw gesteldheid. Indien u door de keuring komt, kunt u meteen door naar een van onze klinieken.

Duur van de behandeling: drie kwartier per dag, gedurende drie opeenvolgende dagen.

Herstelperiode: tenzij u lichamelijk dusdanig was uitgeput dat u niet langer kon werken, is het gebruikelijk dat u na de behandeling eenvoudig kunt re-integreren zonder dat u hinder ondervindt. Het is eerder zelfs zo dat u zich al snel een stuk fitter zult voelen. Om maar niet te spreken van uw verbeterde hersenfuncties.

Ontwenningsverschijnselen: verholpen na drie dagen.

Hoewel u veel tijdwinst boekt met de Prometa behandeling, is daarmee de strijd niet gestreden. Vervolgtherapie is noodzakelijk. Benut dus uw kansen ten volle en maak gebruik van onze expertise op dit gebied.

Keuring: iedere cliënt wordt, voordat hij/zij kan worden behandeld, gekeurd door psychiater Bram Bakker. Dit omdat wij en de klinieken waarmee we samenwerken, geen enkel risico willen nemen met uw gezondheid.
En denkt u aan de belangrijkste contra-indicaties:

Prometa is niet mogelijk bij mensen die benzodiazepines (allerlei kalmerende middelen) in het bloed hebben. We hebben speciale programma’s om hier mee om te gaan, dus laat de moed niet zakken wanneer u dergelijke middelen gebruikt.

Bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, wordt Prometa niet toegepast.

 
       
 

Hoofdzaak - Wie wij zijn - Verslaving - Prometa protocol - De buren - Tijdwinst - Contact